-47%

Super Kid Silk 1010 Regnbue

39,95 kr.

Mayflower Super Kid Silk Print er en kombination af mohair og silke af højeste kvalitet, og tilsammen giver de én af de mest eksklusive typer garn i vores udvalg. Det gør Super Kid Silk Print til en fryd af strikke med, for det føles vidunderligt at have mellem hænderne.
Super Kid Silk Print er en udvidelse til vores udvalg af Super Kid Silk. Det er samme lækre garn, men Super Kid Silk Print har det flotteste printede mønster, som kan hæve ethvert strikke- eller hækleprojekt op på et nyt niveau.
Mayflowers Super Kid Silk Print er kendetegnet ved at være ufatteligt luftig og blød. Disse kvaliteter afspejles også i det færdige håndarbejde, som samtidig får et lækkert fluffy look fra garnets mohair. Dette look bibeholdes også, selvom Super Kid Silk Print strikkes sammen med en anden garnkvalitet, hvilket gør den velegnet som følgetråd.

Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Leveringstid 1-3 dage

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Teknisk data
Mayflower Super Kid Silk Print består af 76% mohair og 24% silke. Garnkvaliteten har en løbelængde på 195 meter pr. 25 gram og strikkes på pind 4½-5. Den har desuden en strikkefasthed på 22 masker x 27 rækker.

Vaskes i hånden.
Maks 20 grader
Må ikke stryges. Tåler ikke tørretubling. Tåler ikke strygning. Tåler ikke blegning.

 

Har du set de andre produkter?

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.