Hoooked Zpagetti Turkis blå

79,00 DKK

ZPAGETTI

Tag et skridt ind i Hoookeds fantastiske verden. Zpaghetti fremstilles af rester fra mode-og tekstilindustrien, det tiltaler alle der bekymrer sig om miljøet. Det er et strikket tricotagebånd, som består af 92% smart, genanvendt bomuld. Eftersom materialet kommer fra modeindustrien ligger farverne altid rigtigt for tiden. Zpaghetti er perfekt til at strikke og hækle med. Kan anvendes til beklædning og tilbehør, men nok mest til boligindretning, puder, tæpper og tasker m v. Mulighederne er uendelige!

Idéen til Hoooked blev født i 2007, da grundlæggeren Geesje Mosies fik indblik i den enorme mængde tekstilaffald som den europæiske modeindustri producerer. Dette førte til udviklingen af Zpagetti, et 100% genanvendt bomuldsgarn som kunne laves udelukkende af disse rester. Senenere er sortimentet blevet udvidet med både garn og tilbehør. Grundidéen har dog altid været den samme – at tilbyde holdbare produkter, som gør en forskel og altid at lade miljøet komme i første række.

De fleste af Hoooked’s garner er grove og let elastiske, hvilket betyder, at de passer perfekt til dig som lige er begyndt med at strikke eller hækle. Selv erfarne strikkere og hæklere kan finde stor glæde ved disse kvaliteter, da de er både enkle og dejlige at arbejde med.

Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Leveringstid 1-3 dage

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

The original t-shirt yarn.

Kvalitet: 90% Genanvendt Højkvalitets bomuld, 10% Andre fibre
Nøgle: Ca 900 g = 120 m
Anbefalede pinde: 10.00-12.00 mm
Anbefalede hæklenål: 10.00-12.00 mm

Zpagetti
Brug ikke skyllemiddel

Vægt 0,9 kg

Har du set de andre produkter?

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.