Jakke med lommer

Denne strikkede jakke er lavet i Mayflower New Sky, som er en garnkvalitet, der både er eksklusiv, luftig og helt ufatteligt blød. Disse egenskaber er med til at gøre denne jakke til en drøm, for garnets egenskaber kommer virkelig til sin ret. Mayflower New Sky er sammensat af 42% alpakka, 42% uld og 16% nylon og har en løbelængde på 150 meter pr. 50 gram. Indholdet af alpakke og uld er med til at gøre garnkvaliteten henholdsvis luftig og varmende, mens nylon gør garnet mere slidstærkt. Det betyder, at garnet er særdeles holdbart, selvom det måske kan føles sart, når man har det mellem hænderne.

Selve jakken er er åbentstående, men den er stadig dejlig varm. Vi har valgt at designe den med en høj halskant, som leder tankerne hen på en kinakrave. Derudover er det også værd at bemærke, at jakken har lommer foran. Disse lommer er ikke kun til pynt, for opskriften inkluderer også en vejledning til at lave indvendige lommeposer, hvilket giver jakken et mere enkelt og moderne look.

Opskriften kan downloades gratis ved at trykke på linket herunder. New Sky får i 16 forskellige farver, som du kan se længere nede på denne side, så du har gode muligheder for at designe din egen udgave af ponchoen.

Klik her for at downloade opskriften

Ved eventuelle spørgsmål kan jeg altid kontaktes på mail info@sabinas.dk

Køb produkterne fra opskriften

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.